دانلود کتاب پیشگیری از سرطان

جزوه تایپ شده پیشگیری از سرطان

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود کتاب پیشگیری از سرطان

این بخش شامل طیف وسیعی از اقدامات شامل: انتخاب غذای سالم ، میزان مواد غذایی مصرفی ،نوع غذای مصرفی ،نحوه
نگهداری غذا، نحوه پخت غذا، میزان فعالیت بدنی، کنترل استرس ها و کاهش عوامل استرس زا در زندگی می شود.
بهتربن خریدها از نظر سازمان جهانی بهداشت در زمینه سبک زندگی شامل:
̧ کاهش مصرف نمک در غذا
̧ جایگزینی چربی ترانس با چربی چندزنجیره ای اشباع نشده
̧ ارتقاء سطح آگاهی عمومی در مورد رژیم غذایی و فعالیت بدنی
الف – تغذیه و سرطان دانلود کتاب پیشگیری از سرطان
امروزه رژیم غذایی یک عامل محیطی عمده موثر در بروز سرطان ها شناخته
شده است . تفاوت ها در رژیم غذایی مورد استفاده توسط جوامع گوناگون از
نظر سهم گروه های غذایی اصلی (محتوای سبزیجات ، چربی و …) تاثیر
عمده ای بر توزیع سرطان مجرای گوارشی و سایر ارگان ها دارد. انجمن سرطان آمریکا تخمین زده است که یک سوم از کلیه
سرطان ها با تغذیه و تحرک بدنی مرتبط است . دانلود کتاب پیشگیری از سرطان
̧ تغذیه با کالری بالا زمینه سرطان را فراهم می آورد .
̧ برخی از انواع مواد غذایی زمینه سرطان را فراهم و برخی دیگر احتمال سرطان را کم می کنند .
̧ نحوه آماده کردن مواد غذایی با سرطان ارتباط دارد .
دانلود کتاب پیشگیری از سرطان
تغذیه با کالری بالا زمینه سرطان را فراهم می آورد .
ارتباط چاقی و اضافه وزن با افزایش احتمال ابتلا به چندین نوع سرطان مشخص شده است که از جمله آنها سرطان پستان
(خصوصا در زنان یائسه) ، سرطان های رحم ، مری و روده بزرگ است . همچنین در مورد سرطان پستان ، ارتباط بین کاهش
وزن و کاهش خطر ابتلا به سرطان در مطالعات مشخص شده است و افراد دچار اضافه وزن یا چاقی تشویق میشوند تا وزن
خود را کم کنند. بنابراین یکی از اقدامات اصلی ، کاهش مصرف مواد قندی و چربیهای اشباع شده است که میزان زیادی از دانلود کتاب پیشگیری از سرطان
کالری و مقدار کمی مواد مغذی به بدن میرسانند . همچنین لازم است مواد غذایی مانند غذاهای سرخ کرده ، کیک ،
آبنبات ، بیسکویت ، شربتها و نوشیدنیهای شیرین نیز محدود شوند چرا که برچسب کم چرب یا بدون چربی روی مواد
غذایی به معنای کم کالری بودن آنها نیست و در حقیقت کیکها، بیسکویتها و سایر موادغذایی کم چرب همچنان سرشار از
کالری هستند . دانلود کتاب پیشگیری از سرطان
برخی از انواع مواد غذایی زمینه سرطان را فراهم و برخی دیگر احتمال سرطان را کم می کنند .
علاوه بر میزان کل کالری دریافتی در روز، میزان مصرف میو ه ها و سبزیجات تازه ، نوع و مقدار پروتئینهای غذایی ، سهم
چربیهای اشباع ( مانند روغنهای جامد و چربی منابع حیوانی ) و چربیهای غیراشباع (مانند روغنهای گیاهی مثل روغن
زیتون و کانولا ) نیز از عوامل غذایی ای هستند که میتوانند در کاهش و یا افزایش بروز بیماری سرطان مؤثر باشند دانلود کتاب پیشگیری از سرطان