جزوه تایپ شده فرمولاسیون مواد غذایی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود کتاب فرمولاسیون مواد غذایی

مجله: تحقیقات تغذیه و علوم غذایی نوامبر-دسامبر ۲۰۱۴ ، دوره ۱ ، شماره عرضه (۱) صفحه (های) ۶۴ تا ۶۵٫

دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

*
دانلود کتاب فرمولاسیون مواد غذایی دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی
خلاصه:
سابقه و هدف: اگرچه شیر مادر برای تأمین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز نوزاد تا چهار تا شش ماهگی کافی است ، اما پس از آن برای حفظ رشد طبیعی کافی نیست و باید با سایر غذاها مانند غذاهای کمکی همراه باشد. از منابع پروتئین گیاهی ارزان قیمت و در دسترس مانند حبوبات می توان در تغذیه کودک استفاده کرد. جوانه زدن حبوبات روشی آسان و آسان برای کاهش عوامل ضد تغذیه ای و در نتیجه افزایش در دسترس بودن مواد معدنی و قابلیت هضم پروتئین و نشاسته است. هدف: هدف از این مطالعه ارزیابی کیفیت پروتئین غذاهای کمکی فرموله شده با استفاده از روش های سنجش بیولوژیکی بود.دانلود کتاب فرمولاسیون مواد غذایی
روش ها: دو ماده غذایی از شیر گرفته شده با ۶۰٪ آرد گندم بو داده ، ۲۵٪ آرد گرم سبز جوانه زده و پوسته پوسته شده ، ۱۰٪ پودر شیر بدون چربی و ۵٪ پودر هویج (WG) فرموله شد. و ۶۰٪ برنج ، ۲۵٪ عدس جوانه زده و پوسته پوسته شده ، ۱۰٪ پودر شیر بدون چربی و ۵٪ پودر هویج (RL). غذاهای کمکی فرموله شده در ۳۰٪ دوغاب تهیه و سپس غلتک خشک شدند. آنها قبلاً از نظر کیفیت غذایی مورد آزمایش قرار گرفتند. شصت موش از شیر از نژاد آلبینو ، متعادل برای توزیع جنسی ، ۲۳-۲۱ روز سن ، با طرح بلوک تصادفی به ۱۰ گروه تقسیم شدند. آنها به مدت دو روز با ۸٪ رژیم استاندارد مرجع تغذیه شدند. یک گروه از حیوانات رژیم پایه (۰٪ پروتئین) دریافت کردند. سه گروه از حیوانات رژیم های غذایی مرجع حاوی سه سطح پودر شیر بدون چربی (SMP) (3 ، ۶ و ۹ درصد) و شش گروه رژیم های غذایی آزمایشی حاوی سه سطح از مواد آزمایش (۳ ، ۶ و ۹ درصد از هر ماده غذایی از شیر گرفته شده) دریافت کردند. .دانلود کتاب فرمولاسیون مواد غذایی دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی
محتوای پروتئین رژیم های غذایی فرموله شده با استفاده از روش Kjeldahl مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. حیوانات به مدت یک دوره آزمایشی ۱۴ روزه به صورت آزاد تغذیه شدند و دو بار در هفته و مصرف روزانه غذا تغییر وزن پیدا کردند. داده ها از نظر آماری تجزیه و تحلیل شد و مقدار پروتئین نسبی (RPV) ، شاخص رشد نیتروژن (NGI) ، شاخص رشد نسبی نیتروژن (RNGI) ، نسبت پروتئین خالص (NPR) و نسبت پروتئین خالص نسبی (RNPR) برآورد شد.
یافته ها: مقدار پروتئین نسبی (RPV) و شاخص رشد نسبی نیتروژن (RNGI) به ترتیب برای غذاهای کمکی ۰٫۹ ، ۰٫۸۵ و ۰٫۷۸ ، ۰٫۹۵ ، برای گندم و گرم سبز (WG) و برنج و عدس (RL) برابر بود. هر دو غذای کمکی نسبت پروتئین خالص (NPR) و نسبت پروتئین خالص نسبی (RNPR) بالا داشتند.
نتیجه گیری: نتایج تأیید می کنند که غذای کمکی RL از کیفیت پروتئین بالاتری برخوردار بود اما هر دو فرمولاسیون دانلود کتاب فرمولاسیون مواد غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *