جزوه تایپ شده بازرسی گوشت

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود کتاب بازرسی گوشت

گوزن و بازی پرورشی
گوزن های پرورشی بیماری های مشابه با بیماری گاو دارند. بنابراین ، روشهای بازرسی عملاً همان روشهایی است که برای گاوها> 6 ماه توصیف شده است.

گوسفند / بز
بازرسی معمول و اجباری گوسفند و بز به روشی برای گاوها> 6 ماه انجام می شود ، با این تفاوت که بازرسی براساس معاینه بصری و لمس است. تنها برش اجباری تشخیص مجاری صفراوی کبدی برای تشخیص وجود کبد کبدی است ، اما در صورت لزوم می توان برش های دیگری ایجاد کرد ، یعنی در صورت مشاهده ناهنجاری.

خوک ها
بازرسی اجباری و معمول خوک ها به روشی برای گاوها> 6 ماه انجام می شود ، به جز موارد زیر:

• بازرسی دقیق بصری پوست برای بیماریها (به عنوان مثال گل سرخ ، تب خوکی) یا گاز گرفتن دم.

• برش دقیق و بازرسی از گره های لنفاوی زیر ماگزیلاری برای ضایعات سل.

مجاری صفراوی در کبد برش داده نمی شود ، مگر اینکه لازم باشد. و دانلود کتاب بازرسی گوشت

• نمونه های عضلانی را از ریشه از دیافراگم (که در آن است به ستون مهره متصل – Crura diaphragmatis ) برای بازرسی تریشینلا عفونت (نگاه کنید به فصل ۶٫۴ ).

احکام اجباری در موارد ابتلا به سل – همه گونه ها
اگر به دلیل وجود نتایج آزمایش معمول سل (مانند راکتورها) ، داده های اپیدمیولوژیک یا یافته های بازرسی قبل یا بعد از مرگ ، حیوان به عفونت سل در حیوان مشکوک باشد ، باید بازرسی عمیق بیشتری انجام شود:

• لاشه باید شکافته شود و مهره ها ، دنده ها ، جناغ ، نخاع و مغز (در صورت لزوم) مورد بررسی قرار گیرند.

• برش و معاینه دقیق همه گره های لنفاوی اصلی روی لاشه و اندام ها. برای کاهش خطر آلودگی متقاطع ، ابتدا باید غدد لنفاوی که حداقل آلوده هستند ، مورد بررسی قرار گیرند. و

• بهداشت دقیق کلیه چاقوها ، دستکش ها ، پیش بندها و غیره را بین مناطق مختلف لاشه انجام دهید.

بیشتر خواندن
آنون (۲۰۰۴a) روشهای خوب برای صنعت گوشت . راهنمای تولید و بهداشت حیوانات FAO ، FAO ، رم. دانلود کتاب بازرسی گوشت

آنون (۲۰۰۴b) خدمات بهداشتی گوشت: راهنمای عملیاتی (جلد ۱ و ۲). آژانس استاندارد غذایی انگلیس ، خدمات بهداشتی گوشت ، لندن

Gracey، J.، Collins، DS and Huey، R. (1999) بهداشت گوشت . WB Saunders Company Ltd ، لندن.

Wilson، A. and Wilson، W. (1998) Practical Meat Inspection . بلک ول ، آکسفورد ، انگلستان.

۶٫۳ بازرسی گوشت – قضاوت تناسب اندام
تصمیم گیری در مورد تناسب اندام گوشت برای مصرف انسان یک فعالیت پیچیده و جدی است ، با پیامدهای متعدد و مختلف سلامت عمومی. برخی از آنها دارای مفاهیمی حقوقی ، اخلاقی یا تجاری هستند. جراح رسمی دامپزشکی فقط درصورتی که اطمینان داشته باشد اطلاعات به دست آمده برای تصمیم گیری مناسب کافی است ، باید تصمیمات مربوطه را بگیرد. در غیر این صورت ، او باید به دنبال اطلاعات بیشتر (به عنوان مثال معاینات بیشتر ، آزمایشات آزمایشگاهی ، نظرات تخصصی و غیره) باشد. در طی فرآیند ، جراح رسمی دامپزشکی نباید تحت فشار بیش از حد از طرف های علاقه مند قرار گیرد.

روند داوری
روند تصمیم گیری باید منظم باشد. سوالات زیر به شما کمک می کند تا به سوال تناسب گوشت بازرسی شده بپردازید:

• آیا جنبه ای از سیستم اطلاعات زنجیره غذایی (FCI) برای تناسب اندام گوشت مرتبط است؟

• آیا جنبه ای از بازرسی قبل از مرگ برای تناسب گوشت مرتبط است ( شکل ۶٫۳ را ببینید ). دانلود کتاب بازرسی گوشت

• آیا می توان بافت های بیمار یا غیرطبیعی را کشف و محکوم کرد و بافت های سالم و خوراکی بر جای گذاشت؟

• آیا این وضعیت به صورت محلی یا عمومی است. حاد است یا مزمن؟ ضایعات بیماری مزمن یا موضعی با سهولت بیشتری نسبت به ضایعات حاد یا عمومی قابل برداشت است؟

• آیا اختلال در عملکرد بدن وجود دارد؟

• آیا این بیماری برای سلامتی انسان مضر است یا برای حیوانات؟ اگر این شرایط بر سلامت حیوانات تأثیر بگذارد ، اطلاعات باید به مزرعه مبدا و یا سازمان های دولتی منتقل شود. اگر این وضعیت بر سلامت انسان تأثیر بگذارد ، به وضوح باید بر اساس آن عمل کرد. دانلود کتاب بازرسی گوشت

• آیا این شرایط از نظر زیبایی شناسی توهین آمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *